Vier huizen van Argos Zorggroep behalen bronzen milieucertificaat

2-4-2019

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS – Argos Zorggroep kreeg op 1 april als eerste ouderenzorgorganisatie in de regio Rotterdam voor vier huizen officieel het bronzen Milieuthermometer Zorg Certificaat uitgereikt. In DrieMaasStede in Schiedam reikte de directeur van Milieu Platform Zorgsector (MPZ), Adriaan van Engelen, het certificaat uit aan Edwin Wulff, voorzitter Raad van Bestuur van Argos Zorggroep.

Eind vorig jaar vond er een milieu- audit plaats bij Marnix in Vlaardingen, De Es in Spijkenisse, DrieMaasHave in Maassluis en DrieMaasStede in Schiedam. Bij de audit werd onder andere gekeken naar de omgang met afval en gevaarlijke stoffen, certificering van apparaten en het voldoen aan alle gestelde milieuregels. Naar aanleiding van de goede resultaten bij de audit besloot MPZ aan Argos Zorggroep voor alle vier de huizen het bronzen Milieuthermometer Zorg Certificaat toe te kennen, met ingangsdatum 18 januari 2019 en een geldigheid van drie jaar.

Argos Zorggroep vindt een duurzame bedrijfsvoering belangrijk. Met deelname aan de landelijke “Green Deal” om de zorg groener te maken en door gebruik van de Milieuthermometer Zorg van het MPZ maken wij dit zichtbaar.

Bron: Persbericht Vlaardingen24.nl