Brons voor Antonius Ziekenhuis Sneek met Milieuthermometer Zorg

   

Het Antonius Ziekenhuis Sneek behaalt het certificaat Milieuthermometer Zorg niveau brons. Op de foto links ontvangt de voorzitter raad van bestuur de heer Van der Kam (rechts) de felicitaties en het certificaat uit handen van Adriaan van Engelen (links), directeur Milieu Platform Zorgsector. Rechts staan manager Facilitair bedrijf Robert Meyer (rechts) en de Milieucoördinator Sven Talman (links).

Antonius ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis waar aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering al jaren speelt. Met de Milieuthermometer Zorg is de aandacht nu nog beter geborgd en kan aan de volgende stappen gewerkt worden. Bestuurder Wouter van der Kam: “We kiezen bewust voor een start met brons, zodat we het systeem goed borgen in de organisatie en met elkaar aan de slag gaan richting zilver.”

Voor de dagelijkse zorg is de manager Facilitair Bedrijf de heer Robert Meyer en de milieucoördinator de heer Sven Talman actief. De audit is goed bevallen, omdat zij daarmee goed grip op alle processen hebben gekregen. Met het certificaat kunnen zij de interne betrokkenheid van medewerkers verder vergroten.