Conferentie CleanMed Europe 2021

4 november 2021

Europa’s toonaangevende conferentie over duurzame gezondheidszorg, CleanMed Europe, vindt online plaats van 29 november – 3 december 2021. CleanMed Europe is de enige plek waar leiders in de gezondheidszorg uit heel Europa en daarbuiten samenkomen om ideeën, innovaties, problemen en oplossingen voor duurzaamheid in de Europese gezondheidszorg te delen.

Ideale plek voor vernieuwers
De conferentie, georganiseerd door Health Care Without Harm Europe, toont de nieuwste praktijken op het gebied van duurzame gezondheidszorg en is de ideale plek voor vernieuwers in de gezondheidszorg om te netwerken en ideeën te delen en nieuwe manieren te vinden om verandering binnen hun organisaties en gemeenschappen te stimuleren.

Thema Designing Tomorrow’s Healthcare
Het thema van dit jaar voor CleanMed Europe is Designing Tomorrow’s Healthcare. Terwijl we ons herstel van de COVID-19-pandemie plannen, vormen klimaatverandering en aantasting van het milieu toenemende lange termijn bedreigingen voor de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld. Er is nu een ongekende kans om de gezondheidszorg opnieuw vorm te geven, zodat deze kan voldoen aan de behoeften van morgen: het creëren van een dienst die duurzaam, rechtvaardig en bestand is tegen groeiende bedreigingen voor de gezondheid van het milieu en toekomstige pandemieën.

Meer informatie & aanmelden
Kijk hier voor meer informatie over CleanMed Europe 2021.
Je kunt je aanmelden kan via deze link.