Sint Lucas Andreas Ziekenhuis winnaar beste milieuverslag 2013


foto van l. naar r.: Herman Bol juryvoorzitter en adviseur RVB UMC Utrecht; Ellen Parma, OLVG; Hildy Treffers, Tergooi; Ada Zon, SLAZ; en Pieter Westers, Rijnland Zorggroep.

De wedstrijd beste milieuverslag 2013 in de zorg heeft 5 genomineerde met voorbeeldverslagen opgeleverd: Elkerliek ziekenhuis, Tergooi, Rijnland Zorggroep, OLVG en het SLAZ. Elk verslag heeft bijzondere goede punten.

Het milieujaarverslag 2013 van het Sint Lucas Andres Ziekenhuis is uitgeroepen tot het beste verslag van dit jaar. De jury onder voorzitterschap van Herman Bol, adviseur van de RVB van UMC Utrecht roemde het verslag om haar volledigheid, buitengewoon goed leesbaar, goed geĆÆllustreerd en goed ingedeeld. Het heeft veel aandacht voor de eigen identiteit en betrokkenheid. Bovendien geeft het informatie over de middellange termijn, waarbij de voorgang en behaalde resultaten duidelijke en illustratief zijn weergegeven. Het verslag bevat tevens een unieke bijlage met de financiĆ«le invloed van de gestelde doelen.

Lees ook het overzicht van milieu- en duurzaamheidsjaarverslagen