MPZ ondertekent Green Deal Duurzame Zorg 3.0. Teken ook!

04-11-2022

De nieuwe Green Deal Samenwerken aan duurzame zorg is klaar. Deze Green Deal is op 4 november ondertekend door Milieu Platform Zorgsector, Groene Zorg Alliantie, de branches, verzekeraars, banken en door ministers Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat). Een mooi moment waarop in totaal zestien partijen hun toewijding vastleggen voor het verduurzamen van de zorgsector.

Landelijk ondertekenmoment op 8 december: kom ook
De inzet, het enthousiasme, doortastendheid en toewijding van alle ondertekenaars van de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 hebben er mede toe geleid dat er nu een nieuwe Green Deal gepresenteerd is. Alle organisaties kunnen zich opnieuw committeren en de nieuwe Green Deal ondertekenen. Hiervoor organiseert het ministerie van VWS op donderdag 8 december een ondertekenmoment tussen 10.00 en 14.00 uur bij Seats2meet op het Stationsplein 49 in Amersfoort. Jouw organisatie is hier van harte voor uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondertekenaars de mogelijkheid om een handtekening te plaatsen op een ondertekenbord, waarvan een foto zal worden gemaakt.

Hoe meld je jouw organisatie aan voor het ondertekenmoment?
Wil jouw organisatie op 8 december de Green Deal ondertekenen? Dan is het van belang dat je dit vóór 22 november aan VWS laat weten en het bedrijfslogo (in eps of ai) opstuurt naar dit mailadres.
Om op 8 december te kunnen ondertekenen ontvangt VWS uiterlijk 30 november van jouw organisatie:

Kan jouw organisatie niet aanwezig zijn op 8 december?
Het tekenmoment op 8 december is optioneel. Ook zonder aanwezigheid kun je de Green Deal ondertekenen.
Mail bovengenoemde documenten (tekenblad, bijlage individuele inzet, formulier contactgegevens) naar VWS.

Belangrijke informatieAdriaan van Engelen ondertekent namens MPZ de nieuwe Green Deal Duurzame Zorg
Adriaan van Engelen ondertekent de nieuwe Green Deal Duurzame Zorg namens MPZ
Ondertekenaars van nieuwe Green Deal Duurzame Zorg
Flyer GDDZ 3.0