Locatie Heijendaal van DrieGasthuizenGroep haalt brons

9-3-2020

Vol trots deelt DrieGasthuizenGroep dat het eerste bronzen certificaat voor locatie Heijendaal is uitgereikt op 20 februari door MPZ en Monique van Merrebach, bestuursadviseur Gemeente Arnhem. Het certificaat is in ontvangst genomen door Changela Peters (woonzorgmanager), Michèle Fränzel (hospitality manager) en huiskamerbegeleider Willy Bakker.DrieGasthuizenGroep is zich ervan bewust dat zij als zorgaanbieder een impact heeft op het milieu. Het streven is om de milieubelasting zoveel mogelijk te beheersen en te beperken.

Om duurzaamheid een duidelijkere plek te geven binnen de organisatie heeft DrieGasthuizenGroep zich in 2018 aangesloten bij de Green Deal Zorg Arnhem. Samen met zeven andere zorginstellingen en de gemeente Arnhem hebben zij de Milieuthermometer Zorg opgepakt binnen de bedrijfsvoering.

Het eerste bronzen certificaat voor locatie Heijendaal is op 20 februari in ontvangst genomen door woonzorgmanager Changela Peters, hospitality manager Michèle Fränzel en huiskamerbegeleider Willy Bakker.

Vol energie gaat de werkgroep Duurzaamheid binnen DrieGasthuizenGroep aan de slag met het certificeren van meerdere locaties! Ambitie is om waar mogelijk het zilveren niveau te behalen!

Bron: DrieGasthuizenGroep