Het OLVG is goud waard

Uitreiking goud op 17 mei 2015. v.l.n.r. Peter van der Meer, Raad van Bestuur OLVG; Ellen Parma MVO-coördinator; Abdeluheb Choho wethouder Amsterdam.

Het OLVG neemt na het zilver in 2012 nu het Milieuthermometer Zorg certificaat goud in ontvangst uit handen van de Amsterdamse wethouder Choho. De heer Choho noemt de bedrijfsvoering van het OLVG een prachtig voorbeeld voor duurzaamheid voor Amsterdam dat hij actief in de stad zal uitdragen. Die boodschap sprak de bestuurder Peter van der Meer natuurlijk zeer aan. Hij benadrukte het belang van een duurzame bedrijfsvoering voor de toekomst van het OLVG en bedankte de medewerkers voor hun inzet voor duurzaamheid. En in het bijzonder de MVO-coördinator Ellen Parma. Ellen is al jaren de aanjager van het thema duurzaam in het OLVG.
Onlangs werd dit nog breed uitgemeten in het dagblad NRC

Ellens volgende plan welke meteen bijval kreeg is een nieuwe kruidentuin te beginnen op de binnenplaats, en deze met een team van vrijwilligers te onderhouden bestaande uit personeel en buurtgenoten. De kok staat al vooraan om de verse kruiden in het te eten verwerken.