Het Milieu Platform Zorgsector bestaat dit jaar 25 jaar

7 oktober 2019

Een goede reden om dit te vieren en stil te staan bij wat er in die tijd allemaal is bereikt. Maar we werpen ook een blik op wat we gaan doen om de komende 25 jaar duurzame zorg in de Cure en de Care verder uit te bouwen. Een uitdaging die we met elkaar aan moeten gaan. Immers, de zorg is van en voor iedereen.

Leden zijn van harte welkom, om met elkaar het lustrum te vieren, op dinsdag 19 november 2019 te Bunnik.

We starten de dag met een feestelijke opening, de ALV en ruimte om te netwerken.

Het middagprogramma zal afgetrapt worden met vooruitblik van Adriaan en gastspreker Jacqueline Cramer. Peter Melis, de energietransitieman, zal asl voorzitter de paneldiscussie leiden. Het panel wordt gevormd door Leon Wever (VWS), Floor de Vroome (Pleyade), Ruben van Brenk (gemeente Utrecht), Franca Kersten (Diakonessenhuis) en Sanne Jansen (De Jonge Specialist). Zij zullen bediscussiƫren wat de kansen en uitdagingen die zich voordoen bij het verduurzamen van de zorg. Mensen die ieder vanuit hun eigen disciplines naar de zorg en haar uitdagingen kijken en die geprikkeld worden om hun standpunt te verdedigen.

Special guest Vincent Bijlo zal na de paneldiscussie zijn kijk op de zaak op de hem bekende humoristische wijze verwoorden.

De dag wordt afgesloten met een borrel, muziek en een dinerbuffet.

Aanmelden kan via de link in de ledennieuwsbrief.

Graag tot ziens op 19 november!