Meerdaagse training duurzaamheidscoördinator zorg voor MPZ-leden

25-04-2023 (bijgewerkt 7-9-2023)

Op dinsdag 20 juni gaat de training duurzaamheidscoördinator zorg in Utrecht van start. Deelnemers krijgen antwoord op vragen als ‘aan de slag met duurzaamheid in de zorg, waar begin je, wat is belangrijk?’ en ‘wat betekent de Green Deal Zorg 3.0’ en ‘Milieuthermometer Zorg, wat komt daarbij kijken’. De overige trainingsdata zijn 5 september, 3 oktober en 31 oktober 2023.

Voor wie?
De training, ontwikkeld in opdracht van MPZ, is bestemd voor medewerkers bij zorginstellingen die de rol van duurzaamheidscoördinator (gaan) vervullen. De nadruk ligt op care-instellingen (GGZ, GHZ, Ouderenzorg) die de Green Deal Zorg tekenen en/of gaan werken aan de hand van de Milieuthermometer Zorg. Adviseurs Willemien Troelstra en Dianne de Wild verzorgen deze meerdaagse training. Kosten: 500 euro voor MPZ-leden. De training wordt aangeboden via Stichting Stimular, een erkend trainingscentrum, zodat het tarief btw-vrij is.

De eerste en tweede editie is inmiddels volgeboekt. We zijn voornemens een derde editie begin g2024 te starten. Meer informatie over de training.