Webinars over ingeleverde routekaarten van de care-organisaties

8-12-2021

Expertisecentrum Verduurzaming Zorg (EVZ) organiseert op donderdag 13 en woensdag 19 januari 2022 webinars over de tot nu toe ingeleverde routekaarten van de care-organisaties.

We zijn op weg: wat zijn de ervaringen en hoe gaan we verder
Inmiddels zijn de routekaarten naar CO2-reductie ingeleverd door ruim 150 organisaties in de langdurige zorg. Als sector, samenwerkende branches en kennisinstellingen zijn we op weg om het vastgoed in de zorg te verduurzamen en om de klimaatdoelen van 2030-2050 te halen. We maken de balans op van de route die we zijn ingeslagen.

Analyse
Er is een analyse gemaakt van de tot nu toe ingeleverde routekaarten. Wat is het beeld dat uit de routekaarten naar voren komt? Welke inzichten zijn er opgedaan? Hoe gaat het met het proces: wat zijn de ervaringen met opstellen van de kaarten? En wat zijn de volgende stappen? Hoe zorgen we dat de routekaarten worden uitgevoerd?

Ervaringen uit de praktijk
We geven de inzichten die uit de vergelijking naar voren komen en we delen de ervaringen die zijn opgedaan met het opstellen van de routekaarten. We bespreken de opgave voor het komende jaar en wat de volgende stappen zijn om die reductie ook daadwerkelijk te gaan realiseren. Er zal iemand uit een zorginstelling aanschuiven om zijn/haar ervaring met implementatie te delen.
We horen graag welke vragen je hebt en welke informatie en ondersteuning nuttig is om verder te gaan. Tijdens de webinars behandelen we vragen die van tevoren zijn ingestuurd. Je kunt ook ter plekke vragen te stellen.

Voor wie
Deze webinar is interessant voor iedereen die betrokken is bij het opstellen en uitvoeren van de routekaarten voor de langdurige zorg (care en revalidatie): vastgoedmanagers, duurzaamheids- en milieucoördinatoren, duurzaamheids- en vastgoedadviseurs, bestuurders, managers Beheer/Technische Dienst/Facilitair, maar ook medewerkers van de brancheorganisaties!

Wanneer
De webinars vinden plaats op donderdag 13 januari 9.00- 10.30 uur of woensdag 19 januari 9.00 – 10.30 uur. Beide webinars hebben dezelfde inhoud.

Meld je nu aan voor één van de twee sessies
Via dit aanmeldformulier. Als je een vraag hebt om tijdens de webinar te behandelen, kun je deze op het formulier aangeven.